خورش کرفس

به نقل از ( مدیکال نیوز (اخبار پزشکی وسلامت)-انجمن دانشجویان علوم پزشکی)

خورش کرفس یکی از محبوب ترین و رایج ترین خورش های ایرانی است که در بسیاری از خانه های ایرانی استفاده می شود. خورش کرفس تقریبا در تمامی فصول مصرف می شود و هواداران زیادی دارد. در ادامه با طرز تهیه خورش کرفس آشنا خواهید شد.

مواد لازم:

  • گوشت ماهیچه
  • کرفس
  • پیاز سرخ شده
  • نعنا و جعفری
  • آبلیمو
  • زعفران
  • روغن
  • نمک و فلفل
  • یک کیلو
  • دو شاخه
  • سه عدد
  • یک کیلو
  • به میزان لازم
  • یک قاشق چای خوری
  • یک پیمانه
  • به میزان لازم
recipe 10 1 - خورش کرفس

طرز تهیه:

گام اول: ابتدا پیاز را خرد کرده و تفت دهید.
گام دوم: گوشت را به قطعات ۳ در ۳ خرده کنید و در پیاز تفت دهید تا آب آن چیده شود.
گام سوم: شاخه های ترد و سفید کرفس را که قبلا خرد و سرخ شده (به اندازه دو بند انگشت) به همراه نعنا و جعفری به مواد بالا بیافزایید و بگذارید تا خورش به روغن بیافتد.
گام چهارم: در نهایت آبلیمو و زعفران به خورش اضافه کنید. خورش کرفس را در ظرفی زیبا به همراه چلو سرو نمایید.
امیدوارم تجربه لذت بخشی را از تهیه خورش کرفس داشته باشید.

 

 

 

 

 

منبع

برچسب ها:
لینک کوتاه این مطلب:

به اشتراک بگذارید :

اخبار قبل و بعد
اخبار مرتبط

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد