لوبیا پلو ⋆ دانشگاه | پزشکی | بیماری | دارو | غذا | سکس | اخبار | ورزش

خبرهای ویژه

» آشپزی » لوبیا پلو

تاریخ انتشار : ۱۳۹۷/۰۳/۲۸ - ۱۶:۵۳

 کد خبر: 44677
 102 بازدید

لوبیا پلو

لوبیا پلو

لوبیا پلو به نقل از ( مدیکال نیوز (اخبار پزشکی وسلامت)-انجمن دانشجویان علوم پزشکی)) لوبیا پلو یکی از غذاهای محبوب و غیر رسمی ایرانی است که بسیار پرطرفدار می باشد. لوبیا پلو را معمولا برای مجالس رسمی تهیه نمی کنند بلکه از آن برای وعده های غذایی روزانه استفاده می نمایند. در تهیه لوبیا پلو […]

لوبیا پلو

لوبیا پلو

به نقل از ( مدیکال نیوز (اخبار پزشکی وسلامت)-انجمن دانشجویان علوم پزشکی))

لوبیا پلو یکی از غذاهای محبوب و غیر رسمی ایرانی است که بسیار پرطرفدار می باشد. لوبیا پلو را معمولا برای مجالس رسمی تهیه نمی کنند بلکه از آن برای وعده های غذایی روزانه استفاده می نمایند. در تهیه لوبیا پلو بهتر است از لوبیا سبز نازک و تازه استفاده شود. برای بهتر شدن ظاهر لوبیا پلو بهتر است لوبیاها را بصورت اریب و دو سانتیمتری خرد کنید. استفاده از دارچی و زعفران دم کرده عطر مطبوعی به لوبیا پلو می دهد.
لوبیا پلو اصالتا با گوشت قرمز تهیه می شود اما بعضی افراد ترجیح می دهند آن را با گوشت مرغ یا گوشت چرخ کرده نیز تهیه کنند. لوبیا پلو معمولا با ماست و خیار و سالاد شیرازی سرو می شود. در ادامه با طرز تهیه لوبیا پلو آشنا خواهید شد.

مواد لازم:

  • برنج
  • گوشت بدون استخوان
  • پیاز سرخ شده
  • روغن
  • لوبیا سبز
  • رب گوجه فرنگی
  • زعفران دم کرده
  • زردچوبه
  • ادویه پلویی
  • کره
  • ۵ پیمانه
  • ۵۰۰ گرم
  • ۳ عدد
  • یک دوم پیمانه
  • ۵۰۰ گرم
  • ۳ قاشق سوپخوری
  • ۳ قاشق سوپخوری
  • به میزان لازم
  • ۱ قاشق سوپخوری
  • ۵۰ گرم
آموزش لوبیا پلو

طرز تهیه:

گام اول: برنج را از یک روز قبل به همراه مقداری نمک خیس کنید.
گام دوم: ابتدا پیاز ها را بصورت نگینی خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید. سپس گوشت را بصورت قیمه ای خرد کنید و داخل تابه به همراه پیاز تفت دهید. پس از اضافه کردن زردچوبه، مقداری آب گرم در تابه بریزید و بگذارید به جوش بیاید. سپس درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید تا گوشت در حرارت کم بپزد و آب آن چیده شود.
گام سوم: رب گوجه را در کمی روغن تفت دهید و مایه گوشتی را به آن بیافزایید.
گام چهارم: دو سر لوبیا سبز ها را بگیرید و آنها را به اندازه های ۱ الی ۲ سانتیمتری خرد نمایید.
گام پنجم: قابلمه ای مناسب انتخاب کنید و مقداری آب در آن بریزید تا جوش بیاید. سپس لوبیاها را به مدت ۱۰ دقیقه در آب بجوشانید و بعد در صافی بریزید و بلافاصله روی آن مقداری آب سرد بریزید.
گام ششم: لوبیا ها را در کمی روغن تفت دهید و به مایه گوشتی اضافه نمایید.
گام هفتم: برنج را آبکش کنید. سپس در قابلمه ای مناسب، کمی روغن بریزید و کف آن سیب زمینی حلقه شده یا نان لواش بچینید.
گام هشتم: برای تهیه لوبیا پلو، مواد تشکیل دهنده باید بصورت لایه های متوالی داخل قابلمه اضافه شوند. به این ترتیب که ابتداچند کفگیر برنج داخل قابلمه بریزید و سپس مقداری مایه گوشت و لوبیا روی آن اضافه کنید و در نهایت ادویه پلویی و کمی دارچین و در آخر زعفران را روی آن بریزید. این فرآیند را آنقدر ادامه دهید تا مواد شما تمام شود.
گام نهم: قابلمه محتوی لوبیا پلو را روی حرارت قرار دهید تا بخار کند. سپس یک دمکنی روی آن بگذارید و برنج را به مدت ۱ ساعت دم کنید.
گام دهم: هنگام سرو، کمی کره آب کرده روی پلو بریزید و لوبیا پلو را درون ظرفی مناسب و زیبا سرو نمایید.
امیدوارم از تهیه لوبیا پلو لذت برده باشید.

 

 

 

منبع


برچسب ها :
دسته بندی : آشپزی
مطالب مرتبط
آلبالو پلو
هویج پلو
کوفته تبریزی
کوفته برنجی
میرزا قاسمی
ارسال دیدگاه