مرغ سرخ شده همراه با لیمو و مریم گلی

به نقل از ( مدیکال نیوز (اخبار پزشکی وسلامت)-انجمن دانشجویان علوم پزشکی))

زمان آماده سازی: ۳۰ دقیقه

زمان پخت: ۱ ساعت ۱۵ دقیقه

مجموع زمان: ۱ ساعت ۴۵ دقیقه

۴ نفر (به اضافه مقداری باقی مانده) (اندازه سرو: ۸/۱ مرغ و ۲/۱ فنجان سبزیجات سرخ شده)

این دستور غذایی هنگامی که به خوبی پخته شود و همراه با سبزیجات تازه سرو شود فوق العاده است.

این دستور غذا: دارای چربی اشباع شده پایین و کم سدیم می باشد.

مواد لازم

  • ۲ لیمو، نازک برش خورده
  • ۶ برگ مریم گلی
  • ۱ (۶ پوند) مرغ
  • ۳ قاشق چای خوری روغن زیتون تقسیم شده
  • ¾ پوند هویج وحشی پوست شده و برش خورده
  • ¾ پوند هویج ، پوست کنده و بریده شده
  • ½ پوند شلغم، پوست کنده و بریده بریده
  • ۱ سیب زمینی fingerling ، نصف
  • ۲ قاشق غذاخوری آویشن تازه خرد شده

طرز تهیه

  1. فر را به دمای ۴۲۵ درجه برسانید. ۶ تکه لیمو و برگ مریم گلی را زیر پوست مرغ قرار دهید. لیمو باقی مانده را در حفره ها قرار دهید. پاهای مرغ را به هم ببندید و بالها را زیر آن ببندید. ۱ قاشق چای خوری روغن روی مرغ بمالید. مرغ را در تابه قرار دهید و در قسمت پایین فر به مدت یک ساعت و ۱۵ دقیقه در معرض گرمای فر قرار دهید یا تا زمانی که دمای فر به ۱۶۵ درجه برسد بگذارید در فر بماند. مرغ به تخته برش انتقال دهید؛ اجازه دهید ۱۵ دقیقه بماند.
  2. ریشه سبزیجات را به اندازه های کوچک تقسیم کنید. سپس این سبزیجات را با سیب زمینی در یک تابه با روغن و آویشن سرخ کنید. ترکیب را به مدت ۴۵ دقیقه سرخ کنید.
  3. پوست مرغ را بکنید. لیمو را از حفره خارج کنید. مرغ را به اندازه های کافی برای سرو برای ۴ (مانند سینه) نفر تقسیم کنید، و با نیمی از سبزیجات سرو کنید.

اطلاعات تغذیه

  • کالری در هر وعده ۲۹۲
  • چربی در وعده ۵ گرم
  • چربی اشباع شده در هر وعده ۱ گرم
  • چربی Monounsaturated در هر وعده ۲ گرم
  • چربی Polyunsaturated در هر وعده ۱ گرم
  • پروتئین در هر وعده ۳۷ گرم
  • کربوهیدرات در هر وعده ۲۲ گرم
  • فیبر در هر وعده ۴ گرم
  • کلسترول در هر وعده ۹۶ میلیگرم
  • آهن در هر خدمت ۲ میلیگرم
  • سدیم در هر وعده ۱۲۰ میلیگرم
  • کلسیم در هر وعده ۶۳ میلیگرم

 

 

 

 

 

منبع

برچسب ها:
لینک کوتاه این مطلب:

به اشتراک بگذارید :

اخبار قبل و بعد
اخبار مرتبط

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد