هویج پلو

به نقل از ( مدیکال نیوز (اخبار پزشکی وسلامت)-انجمن دانشجویان علوم پزشکی))

هویج پلو یکی از قدیمی ترین پلوهای ایرانی است. هویج پلو بدلیل ماهیت شیرین هویج، ممکن است برخی افراد را از خود دور کند اما بسیاری از افراد طعم خاص آنرا دوست دارند. در ادامه طرز تهیه هویج پلو را خواهید دید.

مواد لازم:

  • برنج
  • مرغ
  • پیاز
  • هویج خلال شده
  • خلال پوست پرتقال
  • زعفران دمکرده
  • روغن
  • ۵ پیمانه
  • ۱ کیلو
  • ۱ عدد
  • ۵۰۰ گرم
  • یک دوم پیمانه
  • ۳ قاشق سوپ خوری
  • یک دوم پیمانه
recipe 6 1 - هویج پلو

طرز تهیه:

گام اول: برنج را پاک کرده، بشویید و حدود ۵ ساعت خیس کنید.
گام دوم: مرغ را بشویید و باز پیاز و آب بپزید. کمی زعفران به آن اضافه نمایید و بگذارید آب آن گرفته شود.
گام سوم: هویج خلالی را با کمی روغن تفت دهید تا نیم پز شود. سپس خلال پرتقال شیرین شده را به آن بیفزایید.
گام چهارم: بعد از انجام مراحل بالا برنج را آبکش کنید. کف قابلمه را کمی روغن بریزید و سیب زمینی های ورقه ای را یا نان لواش بگذارید. خلال هویج و پرتقال  را لا به لای برنج بریزید. کمی زعفران دم کرده و روغن نیز روی برنج بریزید. درب قابلمه را بگذارید و برنج را دم کنید.
گام پنجم: پس از پخت برنج آن را در یک ظرف زیبا و بزرگ ریخته و سرو نمایید.
امیدوارم تجربه لذت بخشی را از تهیه هویج پلو داشته باشید.

 

 

 

 

 

منبع

برچسب ها:
لینک کوتاه این مطلب:

به اشتراک بگذارید :

اخبار قبل و بعد
اخبار مرتبط

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد