طرح ارتقای سلامت ۸ محصول پرمصرف با همکاری جهاد کشاورزی

به نقل از ( مدیکال نیوز (اخبار پزشکی وسلامت)-انجمن دانشجویان علوم پزشکی))

به گزارش بهداشت نیوز، دکتر بهرام دارایی با بیان این مطلب گفت: توانمندی­های زیر­ساختی، فنی و علمی آزمایشگاه­های مرجع کنترل غذا و دارو در بخش آنالیز باقیمانده سموم کشاورزی، نیترات و فلزات سنگین،موجب گردیده سازمان غذا و دارو در طرح ارتقای سلامت ۸ محصول پرمصرف کشاورزی با وزارت جهاد کشاورزی همکاری نماید.

رئیس آزمایشگاههای مرجع سازمان غذا و دارو  با اشاره به اینکه فاز ابتدایی این طرح به صورت پایلوت و در ۱۰ استان کشور انجام خواهد شد عنوان کرد: ، همه اقدامات لازم برای  تولید محصولاتی سالم اعم از برنج ایرانی، خیار بوته­ای، خیار گلخانه­­ای، گوجه فرنگی بوته­ای و گلخانه­ای، پیاز، سیب درختی، سیب زمینی و پرتقال توسط وزارت جهاد کشاورزی فراهم گردیده است.

وی اضافه کرد: پس از بررسی و آزمایش صحت و سلامت محصولات توسط آزمایشگاه­های مرجع کنترل غذا و دارو و تایید آن، طرح در  مراحل بعد،  به سایر محصولات و اراضی کشاورزی کشور گسترش یافته و زمینه همکاری مشترک با جهاد کشاورزی در تامین غذای سالم فراهم می شود.

منبع

برچسب ها:
لینک کوتاه این مطلب:

به اشتراک بگذارید :

اخبار قبل و بعد
اخبار مرتبط

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد