امتیاز ما
امتیاز خوانندگان به ما
[Total: 0 Average: 0]

آرد ذرت را جایگزین آرد گندم کرده و از انواع بیماری‌ها در امان باشید!

به نقل از ( مدیکال نیوز (اخبار پزشکی وسلامت)-انجمن دانشجویان علوم پزشکی))

آرد ذرت گزینه بسیار خوبی برای جایگزینی آرد گندم است. ذرت این دانه قدیمی، مزایای بسیار خوبی برای سلامتی دارد و بسیار راحت تر و سالم تر از آرد گندم مورد استفاده قرار می گیرد. آرد ذرت از مزایای بسیاری برخوردار است که این بار در نت‌نوشت شما را با آن آشنا می سازیم.

مزایای آرد ذرت برای چشم

UT8xuhlXspbXXagOFbX0 - آرد ذرت را جایگزین آرد گندم کرده و از انواع بیماری‌ها در امان باشید!

با توجه به میزان کارتنوئید در آرد ذرت، می توان گفت که این آرد خواص بی شما ری برای پیشگیری از مشکلات چشم دارد. کارتنوئید عنصری است که در تمام دانه های ذرت یافت می شود. مقدار زیادی از دانه های  ذرت در آرد ذرت وجود دارد که این خواص را به بدن می رسانند. در صورتی که این آرد را به صورت های مختلف به وعده صبحانه خود اضافه کنید خواص آن بهتر جذب شده و بسیاری از بیماری های چشم به صورت کاملا طبیعی درمان می شوند.

 

علائم آلرژی را متوقف کنید

از دیگر خواص آرد ذرت این است که بسیاری از مشکلات مرتبط با انواع حساسیت های مختلف را بر طرف می کند.

طی مطالعات مشخص شده است که ۳۲۴ نوع آرد در سراسر جهان وجود دارد که هر کدام خواص و البته مضرات منحصر به فردی دارند. اما آرد ذرت طی آزمایشات صورت گرفته کمترین ماده آلرژن را دارد که نسبت به سایر گونه‌ها کمترین میزان آلرژی را ایجاد خواهد کرد.

کاهش وزن

غذاهایی که در بدن به راحتی هضم شوند در نهایت منجر به کاهش وزن شما خواهند شد. فیبر موجود در آرد ذرت غنی از پروتئین بوده و اسید های چرب اشباع نشده، فروکتان و عناصر ریز دیگر مانند روی و آهن در آرد ذرت به وفور یافت می شود. اگر از خالص ترین نوع آرد ذرت مصرف کنید به دلیل وجود این عناصر و فیبر بالا، به راحتی می توانید مانع افزایش وزن خود شوید.

مانع بروز دیابت نوع ۲ شوید

آرد ذرت با توانایی احتمالی برای تاخیر در دیابت نوع ۲ می تواند یک خاصیت ویژه داشته باشد. طی مطالعات رژیم های گندم که صورت قدیمی دارند در کاهش چربی، متابولیسم و گلوکز بسیار دخیل است. به همین دلیل می تواند یکی از بهترین مواد غذایی در کاهش دیابت نوع ۲ باشد.

از انواع بیماری ها در امان باشید

آرد ذرت همان طور که یک ماده غنی شده از اسید فنولیک است مزایای دیگری هم دارد که شامل پیشگیری از انواع بیماری‌ها خواهد شد.

این اسید در برابر آسیب ها اکسیداتیو و بیماری‌هایی مانند مشکلات قلبی، سکته مغزی و انواع سرطان بسیار قوی عمل خواهد کرد.

طی تحقیقات انجام شده در مورد فعالیت های آنتی اکسیدانی در مواد غذایی، آرد ذرت سر شار از این خاصیت است به صورتی که حتی پس از پردازش نیز، ارزش غذایی مواد به خوبی حفظ خواهند شد. همچنین افرادی که نسبت به خاصیت گلوتن که در انواع آردها وجود دارند دچار مشکل و بیماری هستند، مصرف آرد ذرت گزینه مناسبی برایشان محسوب می شود چرا که نسبت به تمامی آردها پایین‌ترین سطح گلوتن موجود را دارا می باشند و هضم را آسان می کند و همچنین بیماری سلیاک را به خوبی کنترل کرده و مانع بروز آن می شوند.

 

منبع

برچسب ها:

:: سکسولوژی (18+) محرمانه های جنسی