باقلوای گوشت برای سفره افطار ماه رمضان ⋆ دانشگاه | پزشکی | بیماری | دارو | غذا | سکس | اخبار | ورزش

جدیدترین اخبار پزشکی و سلامت و سکسولوژی

» » باقلوای گوشت برای سفره افطار ماه رمضان

تاریخ انتشار : ۱۳۹۷/۰۳/۱۷ - ۱۲:۲۸

 کد خبر: 44584
 50 بازدید

باقلوای گوشت

باقلوای گوشت برای سفره افطار ماه رمضان

باقلوای گوشت برای سفره افطار ماه رمضان به نقل از ( مدیکال نیوز (اخبار پزشکی وسلامت)-انجمن دانشجویان علوم پزشکی)) باقلوای گوشت چون شامل مواد غذایی مقوی است، یکی از بهتری خوراکی ها برای سفره افطار است. برای سفره افطار امروزتان باقلوای گوشت را امتحان کنید. مواد لازم برای باقلوای گوشت برای سفره افطار : آرد […]

باقلوای گوشت برای سفره افطار ماه رمضان

باقلوای گوشت برای سفره افطار ماه رمضان

به نقل از ( مدیکال نیوز (اخبار پزشکی وسلامت)-انجمن دانشجویان علوم پزشکی))

باقلوای گوشت چون شامل مواد غذایی مقوی است، یکی از بهتری خوراکی ها برای سفره افطار است. برای سفره افطار امروزتان باقلوای گوشت را امتحان کنید.

مواد لازم برای باقلوای گوشت برای سفره افطار :

آرد : سه پیمانه
شیر : یک پیمانه
شکر : یک قاشق غذاخوری
نمک : یک قاشق چای‌خوری
بکینگ‌پودر : دو قاشق چای‌خوری پر
روغن مایع : دو قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا : ۱۰۰ گرم

 

طرز تهیه خمیر باقلوای گوشت :

تمام مواد خشک را دو بار الک کنید و بعد شیر و روغن را به آنها اضافه کنید و مخلوط کرده، روی آن را بپوشانید و در جای تاریک گذاشته و دو ساعت به آن استراحت دهید . لازم است بدانید که این خمیر برای تهیه انواع پیراشکی، قطاب، نان، و نان پیتزا و سمبوسه استفاده می‌شود .

 

مواد لازم میان باقلوای گوشت :

گوشت چرخ کرده : ۱۰۰ گرم
فلفل دلمه ای : نصف فنجان
ذرت : یک فنجان
پیاز :دو قاشق غذاخوری
نمک و فلفل : به میزان لازم
رب گوجه : یک قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه باقلوای گوشت :

ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و سپس با کمی روغن تفت دهید.
گوشت چرخ‌کرده را به همراه ذرت، فلفل دلمه‌ای و رب گوجه‌فرنگی به پیاز اضافه کنید.
در نهایت با افزودن نمک و فلفل این مواد را از روی حرارت بردارید.
در این مرحله خمیر را نصف و به ضخامت کمتر از نیم سانتی‌متر آن را باز کنید.
کف ظرف نچسبی را چرب کرده و یک قسمت از خمیر باز شده را کف آن پهن کنید،
به طوری که دیواره‌های ظرف با خمیر پوشیده شود.
مایع گوشتی را روی خمیر بریزید و پنیر پیتزا را روی آن بپاشید. خمیر دوم را روی آن قرار دهید و کناره‌های آن را به لایه اول متصل کنید.
در نهایت مقداری زرده تخم‌مرغ را روی خمیر بمالید و کمی کنجد روی آن بپاشید.
این غذا را به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا روی آن طلایی شود.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع


برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.


دسته بندی : دسته‌بندی نشده
مطالب مرتبط
لوبیا پلو
آلبالو پلو
هویج پلو
کوفته تبریزی
کوفته برنجی
ارسال دیدگاه

شما باید وارد سایت شوید تا بتوانید نظر دهید.