خوردن "تره" همراه غذا به کاهش چربی خون و رفع یبوست کمک زیادی می‌کند؛ "تره" ساطوری شده ضماد بی‌نظیری در تسکین درد و سوزش بواسیر است.

تره" به سبب ساختار گوگردی که دارد, دارای خواص ضد میکروبی است, حاوی ویتامین C، ویتامین‌های گروه B و عناصر معدنی است و به‏‌طور کلى "تره" دو نوع است، یکى نوع کوتاه و نازک در تابستان می‌روید و نوع دیگرى تره‌‏ فرنگى است که در زمستان می‌روید.

خوردن "تره" همراه غذا به کاهش چربی خون و رفع یبوست کمک زیادی می‌کند, اثرات ضد میکروبی دارد و برای درمان هموروئید عالی است, خوردن "تره" موحب رفع یبوست است و در کاهش خطر بروز سرطان پروستات و روده نیز موثر است.

"تره" ساطوری شده ضماد بی‌نظیری در تسکین درد و سوزش بواسیر است.

تره فرنگی سرشار از منیزیم بوده و در بیماری‌های پروستات توصیه شده است, هضم را قوی کرده، ضد یبوست و درمان بواسیر کننده بواسیر یا هوروئید است همچنین در کنترل نقرس می‌تواند موثر باشد.

"تره" ضد‌عفونى‌کننده روده‌‏ها و ادرارآور است و براى معالجه روماتیسم و بیمارى‌‏هاى کبدى مفید است؛ اگر "تره"با غذا خورده شود به هضم غذا کمک می‌کند و مانع ترش شدن غذا در معده می‌شود البته باید توجه داشت در مصرف تره نباید زیاده‌روی کرد چرا که موجب بروز سردرد می‌شود.

 

منبع

برچسب ها:
لینک کوتاه این مطلب:

به اشتراک بگذارید :

اخبار قبل و بعد
اخبار مرتبط

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد