اسفناج را بشویید و خشک کنید. آن را خرد کرده یا به قطعات کوچک‌تر ببرید. گوشت گاو چرخ شده را در ماهیتابه تفت داده و بپزید. روغن را خالی کنید و اسفناج را با گوشت گاو گرم مخلوط کنید.

الف) پوره اسفناج و گوشت گاو                                    

- 100 گرم اسفناج ریز

- 100 گرم گوشت گاو 90 درصد لخم و چرخ شده

اسفناج را بشویید و خشک کنید. آن را خرد کرده یا به قطعات کوچک‌تر ببرید.

گوشت گاو چرخ شده را در ماهیتابه تفت داده و بپزید.

روغن را خالی کنید و اسفناج را با گوشت گاو گرم مخلوط کرده و در مولینکس پوره کنید تا نرم شوند.

29 puree - دستور غذایی برای تغذیه کمکی، 8 تا 10 ماهه ها

ب) بروکلی و پنیر ریکوتا                                            

-  100 گرم  بروکلی

- 200 گرم پنیر ریکوتای شیرکامل

بروکلی را بشویید و به قطعات کوچک ببرید. به مدت 2 تا 3 دقیقه یا تا زمانی که با فرو کردن چنگال نرم باشد، در آب در حال جوش بپزید.

آب را خالی کنید. اجازه دهید بروکلی کمی خنک شود. برای خنک کردن بروکلی آب سرد را روی آن نگیرید این کار مواد مغذی را کم خواهد کرد.

آن را در مولینکس پوره کرده، سپس پنیر ریکوتا را به آن اضافه نموده و با هم پوره کنید.

می توانید در صورت تمایل از سایر سبزی‌ها استفاده کنید.

منبع

برچسب ها:
لینک کوتاه این مطلب:

به اشتراک بگذارید :

اخبار قبل و بعد
اخبار مرتبط

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد