به نقل از ( مدیکال نیوز (اخبار پزشکی وسلامت)-انجمن دانشجویان علوم پزشکی))

عفونت قلب کشنده در انتظار مصرف کنندگان بیش از حد این عنصر است!

منگنز از جمله عناصری است که برای سلامتی بدن مورد نیاز است. اما مصرف بیش از حد این عنصر می تواند منجر به عفونت قلب شود. عفونت ناشی از منگنز از طریق باکتری هایی با نام استافیلوکوک اورئوس می باشد که به عنوان ” استافیلت طلایی” شناخته شده است.

منگنز در سبزیجاتی مانند اسفناج و کلم و مواد غذایی چون چای، آناناس و آجیلوجود دارد. این مواد غذایی را صحیح و به اندازه مصرف کنید.

عفونت قلب با STAPH GOLDEN

what is oxidative stress - عفونت قلب کشنده در انتظار مصرف کنندگان بیش از حد این عنصر است!

مطالعات جدید در زمینه خواص و مضرات منگنز حاکی از این است که مصرف بیش از حد منگنز در رژیم غذایی منجر به عفونت  قلب کشنده می شود. عفونت مطرح شده توسط یک نوع باکتری با نام Staphylococcus aureus می باشد که با نام هایی چون staph و حتی staph golden نیز شناخته می شود. staph golden علت اصلی عفونت های پوستی مانند جوش ها و فورانکل ها است.

همچنین staph golden عامل اصلی عفونت endocarditis باکتریایی است. این اتفاق زمانی رخ می دهد که S. aureus وارد جریان خون شده و به سمت قلب حرکت کند و در نهایت از طریق یکی از دریچه های قلب وارد محیط داخلی قلب شود.

کمبود فلزات در بدن

طی آزمایشاتی که بر روی موش ها انجام گرفته است موش هایی که میزان سه برابر بیشتر از حد طبیعی منگنز مصرف کردند نسبت به عفونت استاف حساسیت شدیدی نشان دادند.

اکسیداتیو یک عمل دفاعی

oxidativo - عفونت قلب کشنده در انتظار مصرف کنندگان بیش از حد این عنصر است!

بدن برای دفاع از خود در برابر باکتری ها  طی فرایندی کلیدی که می توان گفت توانایی ذاتی بدن است در حد یک انفجار اکسیداتیو انجام می دهد. در حقیقت می توان گفت در فرآیند اکسیداتیو، اکسیژن یا مولکول های حاوی اکسیژن به سرعت توسط انواع مختلف سلول های ایمنی آزاد می گردند. به این ترتیب عمل اکسیداتیوبرای دفاع بدن انجام می شود.

در مورد عفونت staph نیز در شرایط عادی نوتروفیل ها (neutrophils) که گویچه های سفید خون هستند به محل عفونت رفته و با انتشار اکسیژن در برابر باکتری ها از بدن دفاع می کنند.

مصرف منگنز

با این حال می توان گفت که منگنز فلزی است که دربرابر اکسیداتیو بدن بسیار مقاوم بوده و درصورت بالا بودن آن در بدن، پروتئین افزایش یافته و قلب در این وضعیت نمی تواند عملکرد قوی داشته باشد.

به صورت کلی استفاده از فلزات می بایست در حد تعادل باشد. محققان دریافته اند که افرادی که در معرض خطر عفونت قلب S. aureus قرار گرفته اند از سطوح بالای منگنز مصرف کرده اند.

بیمارانی احتمال عفونت بیشتری دارند که این باکتری در بدن آن ها انتشار پیدا کرده باشد. مصرف کنندگان مواد مخدر و مواد تزریقی، افرادی که مشکلات کبدیدارند، بیمارانی که زمان طولانی از رژیم های غذایی وریدی استفاده می کنند همه در معرض این خطر قرار می گیرند.

به این ترتیب یک تغییر غذایی می تواند یکی از قدرتمند ترین شاخه های دفاعی بدن را غیر فعال کند و منجر به عفونت های مرگبار شود.

منبع

برچسب ها:
لینک کوتاه این مطلب:

به اشتراک بگذارید :

اخبار قبل و بعد
اخبار مرتبط

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد