چرا نباید لیمو عمانی داخل غذا را بخوریم!؟ ⋆ دانشگاه | پزشکی | بیماری | دارو | غذا | سکس | اخبار | ورزش

جدیدترین اخبار پزشکی و سلامت و سکسولوژی

» نوار خبری » چرا نباید لیمو عمانی داخل غذا را بخوریم!؟

تاریخ انتشار : ۱۳۹۵/۱۲/۱۴ - ۲۱:۴۰

 کد خبر: 18053
 42 بازدید

چرا نباید لیمو عمانی داخل غذا را بخوریم!؟

به نقل از مدیکال نیوز (انجمن دانشجویان علوم پزشکی)سرویس اخبار پزشکی:لیمو عمانی در واقع به‌ عنوان طعم‌ دهنده‌ طبیعی و مصلح به غذاها به‌ خصوص خورش ها افزوده می‌شود تا به هضم غذا و جذب بهتر مواد مغذی در بدن کمک کند، اما این ماده همانند اسفنج عمل‌ کرده و مواد زائد و مضر غذای […]

چرا نباید لیمو عمانی داخل غذا را بخوریم!؟
به نقل از مدیکال نیوز (انجمن دانشجویان علوم پزشکی)سرویس اخبار پزشکی:لیمو عمانی در واقع به‌ عنوان طعم‌ دهنده‌ طبیعی و مصلح به غذاها به‌ خصوص خورش ها افزوده می‌شود تا به هضم غذا و جذب بهتر مواد مغذی در بدن کمک کند، اما این ماده همانند اسفنج عمل‌ کرده و مواد زائد و مضر غذای در حال طبخ را به خود جذب می‌کند.

 

ممنوع برای مبتلایان به چربی خون

لیمو عمانی بیشترین موادی را که جذب می‌کند چربی ‌ها و اسیدهای چرب هستند، به همین علت توصیه می‌کنیم از مصرف لیمو عمانی داخل خورش ها و برخی غذاها به‌ خصوص غذاهای چرب همانند قرمه ‌سبزی، قیمه و آبگوشت توسط گروه‌ هایی که مبتلا به چاقی و چربی خون هستند پرهیز شود، چرا که مصرف این لیمو عمانی‌ ها باعث افزایش چربی خون و بیماری هایی از این دست خواهد شد.

لیمو عمانی را پودر نکنید

توصیه‌ می‌شود این ماده در مراحل پایانی طبخ به غذا افزوده شود، چرا که با این کار اثرگذاری بهتری خواهد داشت و نکته دیگر آن که به هیچ وجه به ‌صورت پودر استفاده نشود، چرا که در این صورت تأثیرهای گفته شده را نخواهد داشت.

منبع:حمزه سام دلیری – متخصص طب سنتی


برچسب ها : ,
دسته بندی : نوار خبری
ارسال دیدگاه

شما باید وارد سایت شوید تا بتوانید نظر دهید.