چای داغ؛ عاملی ابتلا به سرطان مری

به نقل از ( مدیکال نیوز (اخبار پزشکی وسلامت)-انجمن دانشجویان علوم پزشکی))

رئیس مرکز تحقیقات سرطان بیمارستان میلاد گفت: نوشیدن چای داغ در میان ایرانیان که امری مرسوم است به عنوان یک عامل ریزفاکتور در ایجاد عارضه سرطان مری نقش مهمی دارد.

 به گزارش مشرق، حسین یحیی‌زاده رئیس مرکز تحقیقات سرطان بیمارستان میلاد گفت: تومور‌های سر و گردن در جوامع پیشرفته به دلیل رشد استعمال دخانیات در حال افزایش است و متأسفانه میزان شیوع آن روند رو به بالایی دارد.

وی بیان کرد: در جوامع کمتر توسعه یافته به دلیل بروز برخی عفونت‌های ویروسی سرطان‌های حنجره در بین افراد ایجاد می‌شود که مصرف سیگار و قلیان یکی از ریز فاکتورهای اصلی شیوع این عارضه است.

وی بیان کرد: افراد سیگاری ۸۰ درصد بیشتر از سایرین در معرض خطر بیماری‌های حنجره قرار دارند که اگر در مراحل اولیه این عارضه افراد به پزشکان مراجعه کنند به راحتی قابلیت درمان دارند.

یحیی‌زاده عنوان کرد: کنترل سرطان حنجره بعد از جراحی و برداشته شدن پلیپ آن به سادگی انجام می‌شود که در نوع بدخیم آن غدد لنفاوی گردن درگیر می‌شود.

وی تأکید کرد: در مراحل پیشرفته سرطان حنجره ترکیبی از روش‌های شیمی‌درمانی، رادیوتراپی و جراحی برای التیام این عارضه انجام می‌شود.

یحیی‌زاده اظهار کرد: از نظر امکانات و تجهیزات کشورمان هیچ فرقی با دنیا ندارد و همه روش‌های تشخیصی و درمانی در ایران انجام می‌شود.

وی بیان کرد: مقالات مختلفی در حوزه تومورهای سر و گردن به وسیله پزشکان داخلی نوشته شده و نتایج خوبی به دست آمده است.

رئیس مرکز تحقیقات سرطان بیمارستان میلاد ادامه داد: سرطان پستان در بین زنان و پروستات در میان مردان شایع‌ترین بیماری‌ها محسوب می‌شود و نوشیدن چای داغ در میان ایرانیان که امری مرسوم است به عنوان یک عامل ریزفاکتور مهم در ایجاد عارضه سرطان مری نقش مهمی دارد.

منبع: باشگاه خبرنگاران
برچسب ها:
لینک کوتاه این مطلب:

به اشتراک بگذارید :

اخبار قبل و بعد
اخبار مرتبط

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد