یکی از راه­ های مهاجرت به آلمان اقدام از طریق اقامت تحصیلی است. این روش در کنار روش­ های دیگر اعزام مثل سرمایه­ گذاری و اخذ ویزای کار این کشور می­باشد. در همه روش­های فوق شخص پس از مهاجرت به این کشور باید نسبت به اخذ اقامت و نهایتا تابعیت یا شهروندی آلمان اقدام نماید. شما با مطالعه این مقاله اطلاعات مفیدی را رابطه با تخصص پزشکی در آلمان به دست خواهید آورد.

امروزه تحصیل و اخذ مدارک معتبر و تخصصی در کشورهای اروپایی و پیشرفته بسیار پرطرفدار می باشد. یکی از کشورهای اروپایی بسیار پرطرفدار دراین زمینه ، کشور آلمان می باشد.آلمان واقع در قاره اروپا و با کشورهای دانمارک، لهستان ، چک، سوئیس ، اتریش، بلژیک، هلند، لوکزامبورگ و فرانسه همسایه می باشد. پایتخت این کشور شهر برلین است که تمامی نهادهای دولتی و مهم در این شهر قرار دارد. این کشور همچنین یکی از اعضای ملل متحد و اتحادیه اروپا می باشد. کیفیت تحصیل در این کشور از سطح بسیار بالایی برخوردار است و مدارک تحصیلی آن دارای اعتبار بین المللی می باشد. دانشگاه های این کشور امکانات تحصیلی و رفاهی بسیار پیشرفته ای را در جهت تحصیل هرچه بهتر در اختیار دانشجویان قرار می دهد. تحصیلات تخصصی در این کشور نسبت به سایر کشورهای اروپایی طرفداران بیشتری دارد زیرا تحصیلات تخصص در این کشور از کیفیت بسیار بالایی برخوردار است و نکته مهم اینکه دانشگاه های آلمان از متقاضیان تحصیلات تخصصی هیچگونه شهریه دانشگاه دریافت نمی نماید. تنها در تعداد محدودی از دانشگاه های خصوصی آلمان شهریه اندکی از دانشجویان اخذ می گردد.

وکلای مجرب ما در موسسه حقوقی برگزیده اصطهباناتی میتوانند به شما در اخذ پذیرش تحصیل از دانشگاه های مورد تایید وزارت علوم ایران برای افرادی که تمایل به تحصیل در آلمان کمک کنند. همچنین متقاضیان جهت کسب مشاوره در زمینه شرایط اعزام دانشجو به این کشور به صورت تضمینی می توانند به مشاورین موسسه تماس حاصل فرمایند.

شرایط اعزام دانشجو و تحصیل در تخصص پزشکی در آلمان

بسیاری افراد جهت مهاجرت به آلمان معمولا از طریق تحصیل اقدام می کنند، که پس از اخذ اقامت تحصیلی و اخذ پذیرش تحصیلی نسبت به اخذ تابعیت یا شهروندی میتوانند اقدام کنند، البته شایان ذکر است این روش یکی از روش های مهاجرت می باشد روش های دیگر نظیر ویزای کار و سرمایه گذاری نیز وجود دارند. تابعیت آلمان از طریق تولد فرزند در این کشور وجود ندارد. زبان تحصیل در این کشور بستگی به دانشگاه انتخابی شما دارد. در برخی از دانشگاه ها در مقطع تخصص ممکن است بزخی از دروس به زبان انگلیسی تدریس شوند. تحصیل در این کشور بدون مدرک زبان ممکن نیست.

تحصیل تخصص پزشکی در آلمان یکی از رشته های بسیار پرطرفدار در این کشور می باشد زیرا متقاضیان تخصص پزشکی در آلمان می توانند با مناسب ترین هزینه زندگی دانشجویی و در هر شرایط سنی در معتبرترین دانشگاه های پزشکی این کشور مشغول تحصیل شوند. طول دوره تخصص پزشکی در آلمان حدود ۶ سال است و کلیه دروس به زبان آلمانی ارائه می شوند از این رو داشتن مدرک زبان آلمانی حداقل سطح B2 برای متقاضیان الزامی می باشد . البته دانشگاه های این کشور برای برای دانشجویان بین المللی دوره های آموزشی زبان آلمانی نیز برگذار می نماید و همچنین خوابگاه هایی با کلیه امکانات در اختیار دانشجویان خارجی قرار می دهد. دانشجویان تخصص پزشکی در آلمان در حین تحصیل حقوق نیز دریافت می نمایند و حتی می توانند مشغول کاری در رابطه با رشته تخصصی خود شوند. متقاضیان تحصیل تخصص پزشکی در این کشور می توانند برای خانواده خود نیز تقاضای ویزا بدهند.

medical expertise in germany - تحصیل تخصص پزشکی در آلمان

روش های اخذ پذیرش دوره های تخصص پزشکی در آلمان

اخذ پذیرش در دوره های تخصص پزشکی در آلمان به ۲ صورت امکانپذیر می باشد:

الف) اخذ پذیرش به صورت پزشک مهمان: بسیاری از پزشکیان که متقاضی اخذ مدرک تخصص پزشکی از آلمان هستند به صورت مهمان تقاضا می دهند که البته بسیار پرطرفدار می باشد. لازم به ذکر است که این دسته از دانشجویان بدون دریافت حقوق به تحصیلات خود ادامه می دهند. آن دسته از پزشکانی که متقاضی اخذ پذیرش به صورت مهمان هستند میبایست یک سری مدارک ارائه دهند که عبارتند از:

  • ارائه مدارک مربوط به سابقه کار که البته سابقه کار میبایست در بیمارستان ویا سایر مراکز درمانی باشد.
  • ارائه مدارک دانشگاهی معتبر.
  • ارائه مدرک زبان آلمانی حداقل B2
  • ارائه مدرک بورسیه تحصیلی (جهت تحصیل رایگان) و یا معرفی یک حساب بانکی جهت اثبات پشتوانه مالی

ب) اخذ پذیرش در دوره های تخصصی پزشکی آلمان همراه با حقوق: این روش اخذ پذیرش برای متقاضیان غیر اروپایی کمی مشکل می باشد ، که البته متقاضیان می توانند ابتدا به صورت دستیار پزشک متخصص در این کشور در یک بیمارستان مشغول به کار شوند تا علاوه بر اخذ حقوق حین کار ، آمادگی لازم را جهت آزمون تخصص پزشکی به دست آورده و دوره های تخصص پزشکی را بگذرانند.. نکته مهم در رابطه با اخذ پذیرش تخصص پزشکی در آلمان همراه با حقوق این است که دانشجویان می توانند پس از ۲ سال تقاضای اخذ اقامت این کشور بدهند.

متقاضیان اخذ مدرک تخصص پزشکی در آلمان می توانند دوره ی تخصص خد را در یکی از بیمارستان های تایید شده ی آلمان سپری نمایند. بیمارستان هایی که دانشجویان تخصص پزشکی می توانند در آن ها دوره های آموزشی خود را سپری نمایند عبارتند از :

  1. بیمارستان های دانشگاهی : این بیمارستان ها کاملا زیر نظر دانشگاه های پزشکی این کشور می باشند.
  2. بیمارستان های آموزشی آکادمیک : دانشگاه های تخصص پزشکی در این کشور با بیمارستان های آموزشی آکادمیک همکاری مستقیم دارند؛ به این صورت که دانشجویان دروس تخصصی خود را در دانشگاه سپری می نمایند و دوره های عملی خود را در این بیمارستان ها می گذرانند.
  3. بیمارستان های خصوصی : بیمارستان های خصوصی که اراءه دهنده ی دوره های کار آموزی برای متخصصین پزشکی هستند عموما توسط شهرداری ، کلیسا ، و یا سایر سازمان ها اداره میشوند.

نکته ی مهم در رابطه با گذراندن دوره های عملی تخصص پزشکی در آلمان برای پزشکانی که قصد برگشت به ایران را دارند ، این است که تنها مدارک دوره های عملی که در بیمارستان های آموزشی آکادمک و بیمارستان های دانشگاهی گذرانده شده اند ، دارای اعتبار می باشند.

هزینه زندگی :

هزینه زندگی در این کشور برای هر نفر حدود ۴۰۰ تا ۸۰۰ یورو در ماه می باشد که البته این هزینه با توجه به نحوه زندگی هر شخص متفاوت است.

مدارک لازم جهت اخذ پذیرش تخصص آلمان :

مدارک لازم جهت اخذ پذیرش تخصص پزشکی در آلمان عبارتند از :

  1. ارائه آخرین مدرک تحصیلی به همراه ریز نمرات
  2. ارائه پایان نامه معتبر
  3. ارائه مدرک سابقه کار در بیمارستان یا درمانگاه ها
  4. ارائه گذرنامه معتبر
  5. ارائه گواهی سلامت پزشکی
  6. ارائه گواهی عدم سوء پیشینه
  7. ارائه مدرک زبان آلمانی حداقل سطح B2
  8. معرفی یک حساب بانکی معتبر جهت اثبات پشتوانه مالی

لازم به ذکر است که کلیه مدارم ارائه شده می بایست به زبان آلمانی ترجمه شده باشد. کودکان در این کشور بایستی بعد از ۶ سالگی به مدریه یا مدارس وارد شوند و مدت ۹ سال از تحصیلات رایگان استفاده کنند.

در نهایت موسسه حقوقی اعزام دانشجو به آلمان برگزیده اصطهباناتی از بهترین موسسات حقوقی کشور آماده پاسخگوی تلفنی و حضوری شما دوست و هموطن عزیز در دفاتر تهران و شیراز و کلیه امور مربوط به پذیرش و اخذ ویزا و اقامت با گارانتی و تضمین کامل می باشد.

علاقه مندان به تحصیل در آلمان برای کسب اطلاعات در رابطه با شرایط مهاجرت و شرایط اعزام دانشجو و اخذ ویزای تحصیلی به صورت تضمینی در این کشور می توانند با کمک  وکلای مجرب ما، در موسسه حقوقی برگزیده اصطهباناتی از موسسات اعزام دانشجو به راحتی و در کمترین زمان ویزای تحصیل در آلمان را دریافت کرده و به ادامه تحصیل در آلمان بپردازند. جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید با مشاورین موسسه تماس حاصل فرمایید.         منبع: توسعه گ ران مهر

برچسب ها:
لینک کوتاه این مطلب:

به اشتراک بگذارید :

اخبار قبل و بعد
اخبار مرتبط

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد