محققان دریافتند که برای برخورداری از حافظه ای خوب در سالخوردگی، مصرف بروکلی، اسفناج و زرده تخم مرغ موثر است.

 

محققان در یک مطالعه جدید متوجه شدند بزرگسالانی که سطوح 'لوتئین' در خون آنها بالا است، بهتر می توانند مهارت ها و اطلاعاتی را که سال ها پیش آموخته اند، فرا بخوانند.

این ترکیب محافظتی به نام لوتئین در طیف وسیعی از سبزیجات برگ سبز یافت می شود و به حفظ 'هوش متبلور' کمک می کند.

هوش متبلور که با نام اختصاری Gc علامت گذاری شده است، به مهارت های آموخته و ذخیره شده در طول دوره زندگی اطلاق می شود.

گمان می رود که لوتئین در مغز جمع می شود و یک تاثیر محافطتی بر منطقه مسئول حافظه دارد.

محققان دانشگاه ایلینویز در این مطالعه ۱۲۲ بزرگسال ۶۵ تا ۷۵ ساله را در زمینه هوش متبلور آزمایش کردند.

آنها برای مشخص کردن سطح لوتئین، از این افراد نمونه خون گرفتند و برای تجزیه و تحلیل ساختارهای مغزی این افراد از آنها اسکن های ام.آر.آی گرفتند.

پژوهشگران در این بررسی ها محور توجه خود را بر بخش هایی از کورتکس تمپورال، یک منطقه مغزی که بر اساس نتایج سایر مطالعات در حفاظت از هوش متبلور نقش دارد، معطوف کردند.
آنها دریافتند در افرادی که در سرم خونشان سطوح بالاتری لوتئین دارند، نتیجه آزمایش ها بهتر است.

این افراد همچنین در یک منطقه در مغز موسوم به کورتکس parahippocampal که هوش متبلور در آن قرار دارد، از ماده خاکستری ضخیم تری برخوردارند.
لینک مرتبط: چند ترفند علمی واقعی، برای تقویت حافظه!
منبع ایرنا

برچسب ها:
لینک کوتاه این مطلب:

به اشتراک بگذارید :

اخبار قبل و بعد
اخبار مرتبط

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد